Teatterimuseo

Teatterimuseo Ruoholahden Kaapelitehtaalla tarjoaa tietoa, oivalluksia, iloa ja viihdettä. Elämyksellisissä näyttelyissä kävijät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla.
 
Näyttelyssä tarkastellaan esittäviä taiteita suomalaisten esimerkkien kautta. Esillä on teatteripukuja, lavastuspienoismalleja ja rekvisiittaa – teatterin historiaa ja tunnelmaa lähietäisyydellä. Museon yli 20 kokeilupisteessä ja kahdella näyttämöllä kävijä pääsee kokeilemaan ja kokemaan mistä esittämisessä ja teatterissa oikein on kyse.
 
Työpajat ja opastukset johdattavat syvemmälle teatterin maailmaan. Ohjelmassa on myös runsaasti erilaisia tapahtumia taiteilijatapaamisista esityksiin, perhepäivistä aikuisille suunnattuihin klubi-iltoihin. Tutkijoita ja muita aihepiiristä kiinnostuneita palvelee tieto- ja kuvapalvelu, jonka kautta pääsee tutustumaan Teatterimuseon esine- ja valokuvakokoelmiin sekä arkistoaineistoon.

Javascript is required to view this map.
Reitti museoon Google Maps -sivulla
Museokortti


Osoite
Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki (Kaapelitehdas)
Puhelin
Näyttelyinfo: 040 1922 300 Ryhmäkäyntien varaukset: 040 1922 320
Aukioloajat
ti−su klo 11−18 ke klo 11−20
Pääsymaksu
Aikuiset 10 € Eläkeläiset, opiskelijat, koululaiset ja lapset 5 € Museokortti käy meillä. Ilmainen sisäänpääsy Helsinki-kortilla. Meillä käyvät Smartum-seteli ja Smartum Saldo -kortti, Edenredin Virike-seteli ja Ticket Duo -ja Ticket Virike.
Opastukset
Ohjatut työpajat ja ryhmäkäynnit alkaen 80 € varaukset@teatterimuseo.fi
Palvelukielet
Palvelukielet varauksesta